
یک پزشک متخصص اطفال با اشاره به تأثیر شیر مادر بر خطر ابتلا به سندرم مرگ ناگهانی کودک: “کودکانی که تا 6 ماه با سرعت 5 درصد از خطرات از شیر مادر تغذیه می کنند ،” با اشاره به تأثیر شیر مادر در مورد خطر سندرم مرگ کودک.
یک گزارش شهر Araiwsمحمود رافاری بر اهمیت شیردهی تأکید کرد: شیر مادر حاوی مواد ایمنی منحصر به فرد است که در شیر خشک وجود ندارد. این ترکیبات شامل آنتی بادی ها ، فاکتورهای رشد ، آنزیم ها ، پروبیوتیک ها ، محافظت از کودک در برابر بیماری هایی مانند التهاب تنفسی ، اسهال و عفونت های گوش است.
مطالعات نشان داده است که نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می کنند ، در آینده دیابت ، فشار خون بالا و کلسترول بالا و همچنین شیردهی در مغز ، افزایش هوش و تقویت سیستم عصبی کودک ، کمتر دیابت ، فشار خون بالا و کلسترول بالا را ایجاد می کنند.
رافااری با اشاره به تأثیر شیر مادر در کاهش خطر ابتلا به سندرم مرگ ناگهانی نوزادان (SID) گفت: تحقیقات نشان می دهد که نوزادانی که تا 6 ماه از شیر مادر تغذیه می کنند 5 ٪ کمتر است. تغذیه در ساعت اول تولد و تماس با پوست نیز خطر کودک را تا 5 ٪ کاهش می دهد.
وی گفت: “طبق توصیه های سازمان بهداشت جهانی ، شیر مادر بهترین و مطمئن ترین برای نوزادان است.” خانواده ها باید با حمایت از مادران شیرده ، شرایط شیردهی انحصاری شیردهی را در شش ماه اول زندگی کودک فراهم کنند.
منبع: اخبار بهداشت
Leave a Reply
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.